Yritykset

Levinkolmio tarjoaa keskeisen sijainnin lisäksi yritysvieraille myös muita toimivia ratkaisuja.

104-128m2 huoneistojen ruokasali on myös toimiva ja tyylikäs 10 hengen kokoustila, johon on erikseen tilattavissa valkokangas, projektori ja fläppitaulu. Huoneistoissa on internet-yhteys ja osassa huoneistoja myös suuressa taulutelevisiossa liitäntä pc-näytölle sekä WLAN-verkko.

Yhteistyökumppaneiltamme on tilattavissa mm. catering-palvelu. Maistuva aamiainen ja kynttiläillallinen vaivattomasti valmiiksi katettuna. Kuulostaako hyvältä?

Erikokoisiin huoneistoihimme majoittuvat niin pienet kun suuretkin ryhmät. Kaikki makuupaikat ovat 2 hengen makuuhuoneissa. Parvitiloja huoneistoissamme ei ole.

www.levi.fi -sivuilta löydät koko laajan Levin elämys- ja ohjelmatarjonnan vaellusretkistä lapinkasteeseen. Varaukset ja tiedustelut puh. (016) 639 3300 arkisin klo 09.00-16.30, email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

 

Huoneistot

Huoneistohotelli Levinkolmiossa on 14 viihtyisää ja tunnelmallista 2-10 hengen huoneistoa. Kaikki huoneistomme ovat monipuolisesti varusteltuja.

Mökki vai alppitalo? Levinkolmiossa majoittuvat perheet ja ystävät vaivattomasti lähelle toisiaan, eri kokoisiin, rauhallisiin ja tyylikkäisiin huoneistoihimme. Levikeskus tarjoaa kaikki lomailijan palvelut lyhyellä kävelyetäisyydellä.

Lue lisää...

 

Yritykset

Huoneistohotelli Levinkolmio tarjoaa monipuolisia palveluja yritysasiakkaille. Erikokoisiin huoneistoihimme majoittuvat niin pienet kuin suuretkin ryhmät.

Lue lisää...

 

Yhteystiedot

Torikuja 4
Levi (Sirkka)
Ajo-osoite ja pysäköinti:
Ratsastajankuja 8
Puh: +358 (0)16 639 3300

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Varaukset kunkin huoneiston sivulta
Seuraa meitä Facebookissa

 

Yhteistyökumppanit