Perheet

Levinkolmio sopii loistavasti lapsiperheille. Sijaintimme on ihanteellinen aivan Levin keskustassa parhaalla paikalla, jossa kaikki palvelut, rinteet, pulkkamäki, lastenmaa, tenavatokka (lastenhoitopalvelu lastenmaassa), ladut, kylpylä ja keilahalli ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Suurimmat Levinkolmion huoneistot soveltuvat mm. kahden sisäänkäynnin ansiosta erinomaisesti myös kahden perheen käyttöön.

Huoneistoihimme on tilattavissa erikseen maksulliset:

  • syöttötuolit
  • matkasängyt
  • lasten ammeet
  • potat

Pesutupamme on A-talossa, vapaasti asiakkaidemme käytössä. Pyykin pesu ja kuivaus onnistuu näin vaivattomasti ja aikaa jää enemmän rentouttavaan yhdessäoloon.

Koko perheen viihtyessä miellyttävä lomatunnelma on täällä. Se valtaa hetkessä kaiken ikäisten lomailijoiden mielen.

katariinan_juttu_kallistettu

 

Huoneistot

Huoneistohotelli Levinkolmiossa on 14 viihtyisää ja tunnelmallista 2-10 hengen huoneistoa. Kaikki huoneistomme ovat monipuolisesti varusteltuja.

Mökki vai alppitalo? Levinkolmiossa majoittuvat perheet ja ystävät vaivattomasti lähelle toisiaan, eri kokoisiin, rauhallisiin ja tyylikkäisiin huoneistoihimme. Levikeskus tarjoaa kaikki lomailijan palvelut lyhyellä kävelyetäisyydellä.

Lue lisää...

 

Yritykset

Huoneistohotelli Levinkolmio tarjoaa monipuolisia palveluja yritysasiakkaille. Erikokoisiin huoneistoihimme majoittuvat niin pienet kuin suuretkin ryhmät.

Lue lisää...

 

Yhteystiedot

Torikuja 4
Levi (Sirkka)
Ajo-osoite ja pysäköinti:
Ratsastajankuja 8
Puh: +358 (0)16 639 3300

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Varaukset kunkin huoneiston sivulta
Seuraa meitä Facebookissa

 

Yhteistyökumppanit